НА ПЪТУВАНЕТО И ПЛАНИНАТА С ЛЮБОВ 2

Публикувано в Новини | 0

Здравейте приятели!

Eдна нова инициатива която започнахме миналата година продължаваме и тази. С твърдото намерение да стане традиция. През месец Ноември, ние от „Нови Хоризонти“ отново сме подготволи редица инициативи за вас, а целият месец ще премине под мотото „ НА ПЪТУВАНЕТО И ПЛАНИНАТА С ЛЮБОВ“. Ето какво ви очаква:

02.11.2019г. – СОЦИАЛНАТА ЧАЙНА – ПРЕДСТАВЯНЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН МАРШРУТ КОМ – ЕМИНЕ

От 29юни  до 19 юли тази година, под егидата на Българиския туристически съюз , ТД „Урвич” София, клуб „Нови хоризонти”  към ТД „Родни балкани” – Варна се проведе международният туристически маршрут „ Ком-Емине“ преминаващ през цялото било на Балкана. Походът бе посветен на 140 години от рождението на Павел Делирадев – първият планинар, изминал билото на Стара планина от Ком до Емине. Мотото: „Да предизвикаш себе си: Пътят Ком-Емине 2019“. Дали успяха участниците? Какво представлява маршрута? Очаква ни интересен и вълнуващ разказ от водачите.

03.11.2019г. – МАРШРУТ  „ТРИТЕ КАИ“ – ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА МАРКИРАНАТА ПЪТЕКА

Ето, че нашата мечта се сбъдна. Един от любимите ни маршрути е маркиран. Благодарение на всички участници във фотоизложбата, на всички закупили фотокартини, на всички дарители, на всички приятели помогали в маркирането. Ще се разходим по една от най-живописните пътеки на Източна Стара планина.

15.11.2019г. – ОПРЕСНИТЕЛЕН КУРС ПО ПЪРВА  ПОМОЩ

Всички знаем колко е важно да бъдем добре подготвени за трудните ситуации в планината. Да помогнем на себе си, да помогнем на приятел. Ще опресним нашите знания, ще научим и нови неща.

16.11.2019г. – ПЛАНИНАРСКА ТВОРЧЕСКА ВЕЧЕР В РАДИО ВАРНА, АРТ САЛОН

Пътуваме много, изживяваме и споделяме много.  Всички вие ще можете да споделите своята емоция от пътуването и планината. Съчинете стихотворение, напишете пътепис или просто споделете впечатление. Очаква ни една творческа вечер с чаша вино в ръка, в големият арт салон на Радио Варна.

17.11.2019г. – ЕДНОДНЕВЕН ПОХОД С МАРШРУТ  СЕЛО АСПАРУХОВО  – СЕЛО КОМУНАРИ

На разходка из любимите места по нови пътеки. Есенната гора, язовир Цонево, останки от крепости, пещери. Всичко това за един ден.

21.11.2019 – QUIZ / ВИКТОРИНА/ ВЕЧЕР.

Изненанда! Готови ли сте за предизвикателство? Как сте с познанията на планинарска тематика? Маждународна, българска, ходене с „Нови Хоризонти“ ? Може да участва всеки, като сформирате отбори. 5 кръга, страхотни въпроси, печеливши отбори. Ще ви поизпотим но ще балансирате с чаша крафт бира и добро настроение. Започвайте да се подготвяте, няма време!

30.11 – 01.12.2019 – НА РОЖДЕН ДЕН ЕЛА!

Няма как да пропуснете най-щурия купон на годината – нашият рожден ден! След всички събития е време за празник. Годините са 7.  Добре дошли в първи клас. Ще се разходим и забавляваме край Пчелина, Разград.