Празник под Мадарските скали

21Ное.2020
22Ное.2020
page

Очакваме ви в х. „Мадарски конник”

Вече осем години клуб по пешеходен туризъм БГ БАЛКАНИ събира хора от различни възрасти с различни професии и интереси, но обединени от любовта към планината. Осем години, изпълнени с безброй преживявания и срещи с познати и непознати. През всичките тези години получихме подкрепата на най-близките си приятели. С много от вас споделихме хубави мигове, посетихме невероятни места от нашата красива България. Имаме прекрасен повод да се съберем заедно и да празнуваме!  Да пийнем, да хапнем и да се повеселим! Вземете доброто си настроение и любимите хора, да си спретнем една незабравима веселба с музика и с много танци - главните участници ще сме всички ние! 

Ще организираме Благотворителен кулинарен базар - за всички любители на домашна храна. Основна съставка ще са характерните за есенния сезон плодове и зеленчуци. Участниците трябва предварително да приготвят разядки, плата с хапки, салатки, млечни и месни изкушения, комбинирани плата, глезотийки, солени и сладки нещица, баници и напитки. Вкусните блюда ще бъдат подарени за добра кауза. Не пропускайте възможността да опитате представените специалитети. Всички, които искат да се включат в нашата благородна инициатива могат да участват. Всеки ще наддава реални суми за кулинарните шедьоври. Този, който предложи най-висока цена, печели вкусното изкушение, когато заплати сумата. Събраните средства ще бъдат предоставени с благотворителна цел: "Да подкрепим Отец Иван от Нови Хан в Благородната му Мисия"Тръгване: 21.11.2020 г.
09,00 ч. Сборен пункт е жп гара Варна
11,00 ч. Сборен пункт е жп гара Мадара
11,30 ч. Сборен пункт е х. „Мадарски конник” - пътуване с лични автомобили. Настаняване в стаи с 4, 5 и повече легла.

Забележителности в околността: екопътека „Мадарски конник”; Сухият водопад; "Самотницата"; Голямата пещера; пещера Тъмната дупка; крепостта "Мундрага”; историко-археологически резерват „Мадарски конник”; останките на средновековен манастир; "Даул таш" и др.

Връщане: 22.11.2020 г.
17,20 ч. Отпътуване с влак Мадара – Варна
19,20 ч. Пристигане на жп гара ВарнаЦена:
- за деца до 7 години - 15,00 лв.
- за деца от 7 до 12 години - 30,00 лв.
- за възрастни - 45,00 лв.

В цената се включва: една нощувка, вечеря и закуска; туристическа застраховка, такса водач.
Инструктаж: 19.11.2020 г. 18,00 ч. ул. Иван Драсов 11

За допълнителна информация и записване:
Красимира Пантелеева  тел.: 0898421898
Христо Николов Иванов тел.: 0899870036
e-mail: office@bgbalkani.com